13 موضوعی که نباید درمورد آن با همکاران خود حرف نزنید!

13 موضوعی که نباید درمورد آن با همکاران خود حرف بزنید!
دسته بندی : کسب و کار
بدون دیدگاه

13 موضوعی که نباید درمورد آن با همکاران خود حرف بزنید! آیا جزو کسانی هستید که محل کار را خانه دوم خود تصور می‌کنند و همین امر موجب می‌شود تا احساس راحتی داشته باشند؟ در چنین شرایطی احتمالا خیلی راحت در مورد نظرات خود با دیگران صحبت می‌کنید. اما دست نگه دارید!

این را بدانید که همکار یا مدیر، عضو خانواده شما نیست و نباید به‌هیچ وجه اطلاعات شخصی و کاری زیادی را با آنها به اشتراک بگذارید. این کار با خودکشیِ شغلی هیچ فرقی ندارد! شما از تغییراتی که ممکن است در آینده پیش بیاید مطلع نیستید و ممکن است برخی از اظهارنظرهایتان در مورد اشخاص، بعدها به ضررتان تمام شود. حتی احتمال اخراج شدن هم وجود دارد.

از جمله مهم‌ترین مسایلی که هرگز نباید با همکاران خود در موردشان حرف بزنید، شامل گزینه‌های زیر است؛

 

هرگز در مورد این موضوعات با همکاران خود حرف نزنید!

شکایت در مورد مدیر

هر چقدر هم که مدیر شما بی‌اخلاق، بی‌اعصاب یا قدرنشناس باشد باز هم توصیه می‌کنیم که شکایت‌های خود را به همکارانتان نگویید. اشتباه‌ترین کاری که هر کارمندی ممکن است در زندگی حرفه‌ای خود انجام دهد، همین است. ممکن است فرد نامطمئنی صحبت‌های شما را بشنود یا حتی این احتمال وجود دارد که همکاری که به او اطمینان دارید هم به دلایل گوناگون (از خودشیرینی گرفته تا دفاع از خود)، صحبت‌های شما را کف دست مدیر بگذارد.

غیبت در مورد همکاری که در جمع حضور ندارد.

غیبت در مورد همکاری که در جمع حضور ندارد.

به جای غیبت کردن یا شکایت کردن در مورد کسانی که در جمع شما حضور ندارند، به این فکر کنید که آیا دوست دارید بقیه در مورد شما این‌گونه حرف بزنند؟! شما هم ممکن است ایراداتی داشته باشید و بدون شک از اینکه بقیه پشت‌سرتان غیبت کرده یا مسخره‌تان کنند، خوشتان نمی‌آید. پس برای شخصیت دیگر همکاران خود ارزش و احترام قایل باشید.

انجام ندادن کاری که در فهرست وظایف‌تان نیست.

همه کارمندان در زمان استخدام شرح وظایفی برایشان تعریف می‌شود که مسئول انجامشان خواهند بود. اما پس از مدتی، ممکن است تغییراتی در این فهرست صورت بگیرد.
تغییرات را با آغوش باز بپذیرید. به این فکر کنید که وقتی کار دیگری به شما سپرده می‌شود یعنی نحوه عملکردتان موردقبول مدیر است که با اطمینان، مسئولیت دیگری را به شما سپرده است.

غیبت کردن و شایعه‌پراکنی

غیبت کردن و شایعه‌پراکنی

حرف زدن در مورد رفتارهای دیگران، وقتی با استانداردهای ما جور نیست یکی از رایج‌ترین فعالیت‌های بشر است. اما همیشه این را به یاد داشته باشید که این فعالیت‌ها همیشه پیامدهای بسیار بدی دارند.
وقتی در یک جلسه شرکت کرده‌اید یا حتی اگر خودتان گوینده هستید، حتما به این مسایل فکر کنید: اگر جای من با این فرد عوض می‌شد،  آیا دوست داشتم بقیه این‌گونه در مورد من نظر بدهند؟ اگر این حرف‌ها به گوش او برسد، چه اتفاقی می‌افتد؟ آیا شنونده‌ها پس از این همه غیبت کردن می‌توانند به من اعتماد کنند؟ چه لزومی دارد که پشت سر بقیه حرف بزنم؟ چه سودی به من می‌رساند؟ و ….

دادن اطلاعات در مورد زندگی شخصی

دادن اطلاعات در مورد زندگی شخصی

هر وقت خواستید در مورد عادت‌های بد همسرتان شکایت کنید یا در مورد مادرشوهرتان غر بزنید، به این فکر کنید که: «بیان این حرف‌ها چه دردی از من دوا می‌کند؟» آیا اصلا لزومی دارد دیگران از هیجانات و احساسات لحظه‌ای شما آگاه شوند؟

بیان نظرات گستاخانه یا سوالات شخصی

هیچ‌وقت از همکار خود نپرسید: «آیا بارداری؟»، «این را چند خریده‌ای؟» و … . پیش از اینکه بخواهید در مسایل شخصی دیگران نظر بدهید، به خودتان بگویید که این مسایل به شما ارتباطی ندارد و اگر لازم باشد که بدانید، آن شخص خودش به شما خواهد گفت.

اینکه دنبال شغل دیگری هستید.

هر چقدر هم که به همکار خود اطمینان دارید، این را بدانید که آنها به شغل و محل کارشان بیشتر از شخص شما اهمیت می‌دهند و برای نمایش وفاداری خود، ممکن است حرف‌هایتان را به مسئولان مربوطه منعکس کنند. بنابراین برای حفظ موقعیت خود هرگز در مورد تصمیمات این‌چنینی خود با دیگران صحبت نکنید.

در مورد حقوق خود با دیگران صحبت‌نکنید.

هیچ وقت در مورد حقوق خود با همکارانتان صحبت نکنید و حقوق آنها را هم جویا نشوید. صحبت در مورد این مسایل ممکن است دوستی‌ها را به دشمنی تبدیل کرده یا همکارها را رقیب هم کند.

درخواست نکردن پول از همکاران

گاهی اوقات فراموش می کنیم که کیف پول یا پول نقد را همراهمان داشته باشیم. در چنین وضعیتی، تا جایی که ممکن است، از همکاران خود، پول قرض نگیرید.

 

در مورد خوشبختی خود با همکارانتان صحبت نکنید. 13 موضوعی که نباید درمورد آن با همکاران خود حرف بزنید!

در مورد خوشبختی خود با همکارانتان صحبت نکنید.

افراد دوست دارند خوشبختی خود را جار بزند، اما بهتر است که شادی خود را به دیگران نگویید. زیرا ممکن است حسادت برانگیزد و اوضاع را بر هم بزند.

در مورد مشکلات و شکایت خود از محیط کار یا همکاران، صحبت نکنید

امنیت اطلاعات بسیار مهم است، به ویژه در محیط کار. هرگز نباید به همکاران خود بگویید که از شرکت یا همکاران شکایت کرده‌اید، حتی اگر مشکلی واقعی و قابل اثبات وجود داشته باشد. این کار می‌تواند به شما وارد مشکلات جدی کند و احتمالا منجر به از دست دادن شغل شما شود. بهتر است اگر مشکلی دارید، آن را به صورت محرمانه با مدیریت یا دیگر مسئولان مرتبط در شرکت مطرح کنید. حفظ حریم خصوصی و محافظت از اطلاعات شخصی و مهم بسیار حیاتی است و باید همواره در نظر داشته شود.

فعالیت‌های اجتماعی آنلاین، با همکاران خود صحبت نکنید

حتی اگر با همکارانتان صمیمی هستید، بهتر است آنها را در شبکه‌های اجتماعی شخصی خود وارد نکنید. برخی از شبکه‌های آنلاین مثل لینکداین برای مسایل کاری مناسب‌اند. اگر می‌خواهید همکارانتان را در دنیای مجازی هم داشته باشید، بهتر است در اکانت‌های مخصوص کاری آنها را اضافه کنید. فعالیت در شبکه‌هایی مانند فیس‌بوک یا اینستاگرام ممکن است باعث تغییر دیدگاه افراد اطراف شما شود یا آنها از اطلاعات خصوصی شما مطلع شوند.

صحبت نکردن در مورد بیماری

بهتر است از صحبت درباره مشکلات پزشکی یا بیماری خودداری کنید، زیرا این موضوع ممکن است باعث ناراحتی یا ایجاد مشکلات در روابط کاری شما شود. بهتر است مسائل شخصی خود را برای خود نگه دارید و از اشتراک گذاری آنها با همکارانتان خودداری کنید، تا از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید